‘InvestAdvice.net’: nieuwe naam, vertrouwde inhoud

Laatste update op 21 augustus 2021

Mogelijk is het je opgevallen, maar StressvrijBeleggen.nl heet vanaf nu InvestAdvice.net. Een nieuwe naam, maar met dezelfde vertrouwde inhoud. Nog steeds zal deze website een thuishonk zijn voor iedereen die belegt of wil starten met beleggen.

Vanwaar InvestAdvice.net?

Een reden is omdat ik zowel Nederlandse als Engelse artikelen wil schrijven. In het verleden zijn er al de nodige Engelse artikelen verschenen op deze site. Om beide talen gescheiden te houden zullen er dus twee versies van dezelfde website zijn.

InvestAdvice.net omvat beide versies. Zowel de Nederlandse als de Engelse artikelen zijn gemakkelijk te vinden onder één naam.

Bovendien draagt de website daarmee niet meer dezelfde naam als mijn boek. Daarmee is mijn boek meer een onderdeel van de website geworden. Onder de noemer InvestAdvice.net heb ik dan de mogelijkheid om mogelijk nog meer publicaties te maken. Wellicht ook in het Engels.

Andere ontwikkelingen

Verder is er de afgelopen weken volop gesleuteld aan de website. Met name de gebruikerservaring is grondig aangepakt. Zo zijn er een aantal nieuwe toevoegingen:

  • ‘Trending’ artikelen aan de rechterkant
  • Een mini-biografie over mijzelf, zodat je weet wie ik ben
  • Gerelateerde artikelen onderaan een artikel
  • Verbeterde navigatie middels meer duidelijke categorieën

En dan zijn er nog een aantal zaken die op de stapel liggen, waaronder:

  • Een talenswitch om gemakkelijk te wisselen tussen de Engelse en Nederlandse versie van de website
  • Een vernieuwde over mij pagina
  • Het verbeteren van de (nu erg saaie) nieuwsbrief

Tot slot

Kortom, volop te doen voor mij. Verwacht de komende tijd ook weer een aantal nieuwe artikelen.

Zoals gezegd: nieuwe naam, maar met dezelfde inhoud die je inmiddels gewend bent. De nieuwe naam maakt het voor me mogelijk om een groter internationaal publiek aan te trekken. Tegelijkertijd wil ik ook mijn Nederlandse publiek nog steeds voorzien van hoogwaardige inhoud. Houd de website dus in de gaten!

Geplaatst onder